2019 Yaz Dönemi Staj Başvuruları Başladı

2018-2019 eğitim-öğretim dönemi yaz stajını Enstitümüz laboratuvarlarında yapmak isteyen öğrencilerin 12 Nisan 2019 tarihine kadar Enstitümüze ekte belirtilen evrakları teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj başvurusu yapan öğrencilerin başvuruları; adayın farklı üniversite ve bölümden olmaları, başvuru tarihleri, başvuru sırasında teslim edecekleri motivasyon mektupları dikkate alınarak Enstitümüz Yönetimince belirlenecek olup kabul edilenlere ilişkin duyuru web sayfamızda yapılacaktır.

NOT: Staj Programına buradan ulaşabilirsiniz.
NOT: Stajlar belirtilen program tarihlerinde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Büyükçekmece Yerleşkesinde yapılacaktır.

Başvuru sırasında istenecek evraklar
1-    Dilekçe
2-    Motivasyon mektubu
3-    Öğrenci belgesi
4-    Kimlik fotokopisi
5-    Zorunlu staj formu (Üniversitenizce imzalanacak)
6-    Üniversitenizce düzenlenecek SGK formu (daha sonra teslim edilecek)

2019 Yaz Dönemi Staj Programı için TIKLAYINIZ.

NOT: Evrak teslimi belirtilen tarihe kadar Cerrahpaşa Yerleşkesi'ndeki enstitü binamıza yapılacaktır. Stajlar yaz döneminde Büyükçekmece Yerleşkesi'ndeki yeni binamızda yapılacaktır.