Adli Psikiyatri, Narkoloji (Bağımlılık) ve Adli Psikoloji Eğitimi Kapanış ve Sertifika Töreni

Dünya Bankası’nın finansmanı ile gerçekleştirilmekte olan “Kazakistan Adalet Bakanlığı’nın Adli Bilimler Alanında Güçlendirilmesi” projesi kapsamında İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü ve Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu ve İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleşen Adli Psikiyatri, Narkoloji (Bağımlılık) ve Adli Psikoloji Eğitimi Kazakistan'dan gelen katılımcı heyetin eğitim sertifikalarını almasıyla sona erdi.

Üç hafta süren program sonunda katılımcılar İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Faruk Aşıcıoğlu ve eğitmen kadrosuna teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirirken, ülkemizde edindikleri bilgi ve tecrübeleri en kısa zamanda kendi ülkelerinde de tatbik etmeyi planladıklarını beyan ettiler.

Habere ilişkin videoya buradan ulaşabilirsiniz.