Çatalca İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi, "Olay Yeri İnceleme Aracı İçerisinde Bulunan Delil Kitlerinin Tanıtımı ve Olay Yeri İncelemeleri" konulu uygulamalarını gerçekleştirdi

22.10.2019 tarihinde saat 09.30`da Olay Yeri İnceleme dersi kapsamında Çatalca İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi, "Olay Yeri İnceleme Aracı İçerisinde Bulunan Delil Kitlerinin Tanıtımı ve Olay Yeri İncelemeleri" konulu uygulamalarını enstitü otoparkında gerçekleştirmiştir. Uygulamaya öğrencilerimiz, enstitü personelimiz ve kampüsümüzdeki diğer öğrenciler katılmış olup; interaktif bir uygulama dersi gerçekleştirilmiştir.

Yaklaşan Etkinlikler

Yüzde-Sabit-İz

"Yüzde Sabit İz ve Vücutta Oluşan Diğer İzlerin Ceza ve Tazminat Hukuku Açısından Değerlendirilmesi: Adli Tıbbi Açıdan Cihaz Destekli Yaklaşım" Toplantısı

İtalya