Enstitümüzde Gerçekleşen Toplantı ile Hayata Geçirilecek Yeni Projeler Üzerine Fikir Alışverişinde Bulunuldu

Büyükçekmece Yerleşkesindeki yeni binamızı ziyaret eden öğretim üyeleri ile gerçekleştirmiş olduğumuz toplantıda hayata geçirilecek yeni projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümünden Prof.Dr. Ayben Kilislioğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Selcan Karakuş, Arel Üniversitesi POTKAM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Müge Şahin, Maltepe Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimlerinden Doç.Dr. Nevin Taşaltın ve Altınbaş Üniversitesinden Doç.Dr. Akın Sevinç, Enstitümüzün Büyükçekmece yerleşkesindeki yeni binasını ziyaret etmiş; Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Faruk Aşıcıoğlu yürütücülüğünde, proje ekibimizin üyelerinden olan İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliğinden Doç. Dr. Ali Gelir ve Fatih Sultan Mehmet Üniversitesinden Doç. Dr. Sadullah Öztürk ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuşlardır.